Werking en gebruik van de Decompressie Brace

 

Hoe werkt de Decompressie Brace?

De Decompressie Brace werkt op luchtdruk. Door de band op te pompen krijgt u een stevigere ondersteuning waardoor uw rugwervels rechter op staan en de druk weg neemt, wat u bij een reguliere rug-brace niet heeft.

Na het opblazen met lucht strekt de decompressiegordel zich uit en ondersteunt deze de lumbale wervelkolom. Door een sterke ondersteuning en stabilisatie van de onderrug te bieden, helpt de riem uw buik bij elkaar te houden om uw wervelkolom en spieren te ondersteunen en te stabiliseren. Dit helpt niet alleen om de belasting en pijn op uw rug te verminderen, maar helpt ook om uw houding te verbeteren.

Gebaseerd op wetenschappelijke principes, nauwkeurige toepassing en ongecompliceerd gebruik. De tractie in de rug wordt gegenereerd door de brace wanneer de riem wordt opgeblazen. De unieke luchtcelverlenging vermindert de belastingsdruk in de onderrug door de schijf uit te zetten door middel van bevestiging onder de ribbenkast en boven het bekken, waarbij de onderrug omhoog en omlaag wordt gestrekt. Dit leidt de dragende kracht verticaal om en vermindert de krachten in de lumbale wervelkolom, wat rugpijn door samendrukkende krachten aanzienlijk kan verminderen.

De brace doet u om uw middel. Deze werkt op stevig klittenband en er wordt een verlengstuk meegeleverd voor personen met een grotere middel. 

Daarna bevestigt u het pompje eenvoudig aan de brace en kunt u deze oppompen tot de gewenste houding, dit strekt uw onderrug tot de juiste houding. Daarna kunt u het pompje verwijderen en de rug-brace dragen voor verlichting in de rug. 

Bent u klaar met het gebruik, laat de brace leeg lopen om deze op te bergen. 

 

Rugpijn vermindering LowerBackBrace

 

Wanneer gebruik ik de Decompressie Brace?

U kunt de brace om doen tijdens activiteiten, tijdens rusten en relaxen, tijdens lopen, zitten, liggen, tuinieren, golfen, werken, rijden etc.

Wij adviseren om de brace 2 maal per dag 1 á 2 uur lang te dragen voor optimale resultaten. 

   

Kan ik de brace onder mijn kleren dragen?

De brace is van licht gewicht en comfortabel om te dragen.

Draag een dun shirt of top, doe de brace om en draag uw reguliere trui of shirt daar overheen en u bent klaar om te gaan!

Daarom is het dragen van de band dagelijks geen probleem en kunt u zorgeloos genieten van uw activiteiten zonder last te hebben van rugpijn.

 

Waarom moet de brace strak om de rug gedragen worden?

Wanneer de band loszittend gedragen wordt kan hij wegzakken en werkt hij niet naar behoren.

De brace wordt gevuld met lucht waardoor hij vriendelijk spanning uitoefent op de ruggenwervels waardoor deze strekken om de vastzittende pijn te verlichten en de houding te veranderen. Het op de juiste manier dragen van de band zorgt ervoor dat de functie optimaal is.

              

Rechte-rug LowerbackBrace oplossing

 

Overige vragen?

Heeft u overige vragen over de Decompressie Brace? Of zoekt u meer advies over het verzorgen van uw rug?

Stuur ons een bericht op info@rechte-rug.nl en wij zullen u zo snel mogelijk beantwoorden!

 

             Rechte-Rug decompressie hernia LowerBackBrace
9000+ tevreden klanten gingen u voor door hun rugklachten te verminderen
30 dagen gratis uitproberen, niet tevreden? Geld terug garantie
Dé natuurlijke oplossing voor een Rechtere Rug zonder medicatie of operaties
Gegarandeerd vermindering van de rugpijn of een rechtere houding in 30 dagen of krijg uw geld terug!