Retourbeleid

We willen ervoor zorgen dat u de beste winkelervaring bij ons heeft. Als u niet tevreden bent met uw aankoop, neem dan gerust contact op met onze klantenservice over uw probleem. We ruilen of betalen de productprijs binnen 30 dagen na aankoop terug.

Retourzendingen moeten worden goedgekeurd door de verkoper voordat ze worden geretourneerd.

Kopers moeten de retourinstructie van de verkoper volgen. Als u een artikel retourneert, zorg er dan voor dat het in de originele staat is, inclusief de doos, verpakking en alle accessoires. Het kan worden geweigerd als het product is gewijzigd ten opzichte van de oorspronkelijke staat.

Defecte, beschadigde of verkeerd verzonden artikelen komen in aanmerking voor een volledige terugbetaling.

Wanneer u uw terugbetaling aanvraagt, dient u het product plus de pakbon retour te sturen zodat wij kunnen zien waar het aankoopbedrag gerestitueerd kan worden

Als het artikel defect is tijdens de verzending, laat het ons dan binnen 30 dagen na ontvangst weten, dan regelen we de vervanging of terugbetaling. We nemen de verantwoordelijkheid voor de retourzending nadat we hebben bevestigd dat dit het probleem is van onze producten.

De koper neemt alle verzendkosten, administratiekosten en verzekeringskosten voor zijn rekening.

Alle verzendkosten worden niet terugbetaald om de reden dat u het niet leuk vindt, of van gedachten verandert, of te groot, te klein enzovoort.

Restituties worden verwerkt als we het retourartikel hebben ontvangen. En het wordt alleen via Bankoverschrijving gedaan.

 

Gratis verzending

Op alle bestellingen boven de €45

Gratis advies

Stuur ons een bericht via de whatsapp knop of via de mail!

30 Dagen gratis uitproberen

Niet tevreden, geld terug garantie

Zonder medicatie of operaties

Natuurlijke oplossingen voor een rechte rug