Tips

 

  1. Gebruik alleen de pomp meegeleverd in de doos. Als u een andere pomp gebruikt kan dat de brace beschadigen en kan uw garantie vervallen.

  2. Als u de brace opblaast, stop dan als u niet meer kunt pompen door de hoge druk. Als u te ver pompt kunt u de brace beschadigen.

  3. Als u last heeft van een hoge bloeddruk of hart problemen, raadpleeg uw dokter voor gebruik.

  4. Voor het schoonmaken, om te voorkomen dat er water in de luchtcellen van de brace komen, zorg dat het luchtventiel afgesloten is.

  5. Houdt scherpe voorwerpen uit de buurt van de brace.

  6. Voorzichtig behandelen, als u de pomp (vaak) laat vallen kan dit voor problemen zorgen.

Wij adviseren om de brace 2 maal per dag 1 á 2 uur te dragen voor optimale resultaten. 

De brace kan op verschillende tijdstippen gedurende de dag worden omgedaan. Pas de gebruiksperioden aan op uw persoonlijke behoeften. (Doe de brace om op uw moeilijkste momenten zoals staan, zitten, slapen of werken)

 

In de loop van de eerste 20-30 minuten dat u de brace aanbrengt, kunt u wat ongemak ervaren doordat het lichaam verandert en zich aanpast. Dit is gebruikelijk.

 

Voor extra gemak en comfort tijdens gebruik, kunt u op elk moment wat lucht uit de riem laten ontsnappen door simpelweg het luchtventiel naar beneden te drukken. Hij kan zowel onder als op de kleding gedragen worden.

 

Bij grotere pijn kunt u de draagtijd verkorten tot 2-3 uur per dag op verschillende tijdstippen. Neem altijd contact op met uw huisarts als de pijn aanhoudt.

 

Verder is het belangrijk om de oorzaak en de gevolgen van je afwijkende houding te weten. Een onjuiste of onvoldoende aanspanning van spieren kan zowel oorzaak als gevolg zijn. Door altijd een bepaalde houding aan te nemen, zullen bepaalde spieren verkorten (en mogelijk sterker worden), terwijl andere spieren in je lichaam minder gebruikt zullen worden en langer zullen worden. Om de houding te verbeteren, moeten de verkorte spieren worden verlengd middels rekken, en moeten de zwakke spieren worden getraind.

 

Gratis verzending

Op alle bestellingen boven de €45

Gratis advies

Stuur ons een bericht via de whatsapp knop of via de mail!

30 Dagen gratis uitproberen

Niet tevreden, geld terug garantie

Zonder medicatie of operaties

Natuurlijke oplossingen voor een rechte rug