Magneet therapie

De magneetveldtherapie is een wetenschappelijk onderbouwde geneeswijze, die zowel onze gezondheid als onze vitaliteit bevordert en ondersteunt.

Maar waarom wordt magneet therapie succesvol gebruikt? Als gevolg van de steeds maar toenemende milieuvervuiling en elektrosmog, komt ons magnetisch evenwicht steeds onder grotere druk, en geraakt daardoor uiteindelijk zelfs volledig uit evenwicht. Op deze manier wordt ook de goede werking van onze celstofwisseling meer en meer bemoeilijkt. Dit resulteert in een groeiend aantal gezondheidsklachten zoals bijvoorbeeld oververmoeidheid, tot allerlei chronische aandoeningen, chronische pijnen, angst, stress en burn-out.

De snel evoluerende magneetveldtherapie, kan nu perfect op al deze aandoeningen worden afgestemd. Zodanig zelfs dat deze meer en meer in de topsport wordt gebruikt.

Bij welke gezondheidsklachten biedt deze magneetveldtherapie nu uitkomst?

Magneetveldtherapie is afdoend gebleken bij de versnelde heling van allerlei wonden en botbreuken, bij de genezing en revalidatie van allerlei heelkundige ingrepen, bij rugklachten en bij allerlei leeftijdsgebonden aandoeningen.

De magneetveldtherapie wordt verder ook succesvol ingezet bij allerlei reumatische aandoeningen, bij het Chronisch Vermoeidheids-syndroom (CVS) en bij fybromyalgie, migraine, angst, stress en depressie. De laatste tijd worden met deze magneetveldtherapie ook uitstekende resultaten geboekt bij de behandeling van kanker en multiple sclerode (MS), en bij ouderdomsziekten als de ziekte van Alzheimer en bij de ziekte van Parkinson.

Patiënten met het Frozen Shoulder Syndroom, en met libidoproblemen vonden bij de magneetveldtherapie de oplossing van hun gezondheidsprobleem. "Magneetveld therapie beïnvloed de elektrisch geladen deeltjes van de celwand en stimuleert de bloeddoorstroming. Het resultaat hiervan is dat afvalstoffen beter worden afgevoerd en er meer zuurstof in de cel wordt toegevoegd."

 

Maar hoe kunt u deze magneet therapie zelf toepassen?

Rechte-Rug denkt mee en heeft een Rug-brace met magneeet therapie ontwikkeld voor de onderrug. Dankzij de magneten in de rugband, ontstaat een wetenschappelijk bewezen infrarood techniek waardoor de bloedcirculatie in de rug wordt verbeterd. Hierdoor zullen afvalstoffen sneller worden afgevoerd en meer zuurstof worden toegevoerd. Hierdoor zal de genezing extra worden versneld.

De rugband met met magneten werkt verder als een gewone rugband. De band biedt een instelbare steun aan de onderrug waardoor de rug wordt ontzien bij belasting, pijn afneemt en energie wordt bespaard.

Probeer het zelf en zie welke voordelen magneet therapie op uw gezondheid heeft.

✅ De redenen om de Rug Brace met Magneet Therapie te dragen:

  • Magneten helpen de bloedstroom te verhogen.
  • Verlicht rugpijn door ondersteuing en decompressie.
  • Neopreen rugpaneel voor warmte.
  • Ademend materiaal voor frisheid.
  • 4 maten en verstelbaar voor comfort.
  • Ondersteuning langs de wervelkolom om stabiliteit te bieden.
  • Strategisch geplaatste magneten helpen de pijn te verlichten.
  • Gebruik van hoogwaardige sluitingen

 

Bekijk HIER de magnetische rugband

Gratis verzending

Op alle bestellingen boven de €45

Gratis advies

Stuur ons een bericht via de whatsapp knop of via de mail!

30 Dagen gratis uitproberen

Niet tevreden, geld terug garantie

Zonder medicatie of operaties

Natuurlijke oplossingen voor een rechte rug