De kracht van Magneet therapie voor de Onderrug

Heb je ooit gehoord van de kracht van magneettherapie bij de behandeling van onderrugpijn en artrose?

Met de voortdurende zoektocht naar natuurlijke en effectieve methoden om chronische pijn te verlichten, heeft magneettherapie de aandacht getrokken als een veelbelovende benadering..

Vandaag willen we graag dieper ingaan op magneettherapie en hoe het een waardevolle ondersteuning kan bieden bij artrose, met een focus op kraakbeenherstel.

De magneetveldtherapie is een wetenschappelijk onderbouwde geneeswijze, die zowel onze gezondheid als onze vitaliteit bevordert en ondersteunt. 

 

Waarom wordt magneet therapie succesvol gebruikt?

Als gevolg van de steeds maar toenemende milieuvervuiling en elektrosmog, komt ons magnetisch evenwicht steeds onder grotere druk, en geraakt daardoor uiteindelijk zelfs volledig uit evenwicht. Op deze manier wordt ook de goede werking van onze celstofwisseling meer en meer bemoeilijkt. Dit resulteert in een groeiend aantal gezondheidsklachten zoals bijvoorbeeld oververmoeidheid, tot allerlei chronische aandoeningen, chronische pijnen, angst, stress en burn-out. 

 

De snel evoluerende magneetveldtherapie, kan nu perfect op al deze aandoeningen worden afgestemd. Zodanig zelfs dat deze meer en meer in de topsport wordt gebruikt.

 

Magneet Therapie en Artrose

Het Ontstaan van Artrose: Artrose, een aandoening die vaak gepaard gaat met pijn en verminderde mobiliteit, begint met het verslechteren van het gewrichtskraakbeen. Dit cruciale weefsel, dat normaal gesproken fungeert als een schokdemper tussen botten, ondergaat kwaliteitsvermindering bij artrose. Soms verdwijnt het kraakbeen zelfs volledig. De gewrichtsvloeistof, essentieel voor soepele gewrichtsbewegingen, wordt van mindere kwaliteit. Dit leidt tot wrijving tussen de botten, wat intense pijn veroorzaakt.

Hoe Kan Magneettherapie Helpen? Magneettherapie biedt ondersteuning op verschillende manieren:

 1. Pijnstillend en Ontstekingsremmend: In de vroege stadia van artrose gebruiken we magneetveldtherapie op de laagste stand. Deze stand kan pijn verminderen en ontstekingen remmen, wat vaak aanzienlijke verlichting biedt.

 2. Doorbloeding en Stofwisseling Verbeteren: Wanneer het ontstekingsproces afneemt, kan de therapie worden gebruikt om de doorbloeding en stofwisseling te verbeteren. Dit kan bijdragen aan het herstel van weefsel en een betere kwaliteit van de gewrichtsvloeistof bevorderen.

 3. Vertragen van het Artrose Proces: Hoewel kraakbeen langzaam herstelt, kan magneetveldtherapie het artroseproces vertragen, waardoor de vicieuze cirkel van schade en ontsteking wordt beïnvloed.

 

 

 

"Magneetveld therapie beïnvloed de elektrisch geladen deeltjes van de celwand en stimuleert de bloeddoorstroming. Het resultaat hiervan is dat afvalstoffen beter worden afgevoerd en er meer zuurstof in de cel wordt toegevoegd."

 

 

 

 

De Magneet Brace van Rechte-Rug: Onze Magneet Brace is ontworpen met aandacht voor jouw welzijn en het bevorderen van een rechte rug. Of je nu worstelt met rugpijn, houdingsproblemen of gewoon op zoek bent naar extra ondersteuning, deze brace is veelzijdig en effectief.

 

Hoe Kan De Magneet Brace Helpen:

 1. Houding en Ondersteuning: De Magneet Brace is speciaal ontworpen om een gezonde lichaamshouding te bevorderen. Het biedt ondersteuning aan de rugspieren en gewrichten, waardoor je bewust wordt van je houding en de juiste uitlijning van de wervelkolom wordt bevorderd.

 2. Magnetische Functie voor Comfort: De ingebouwde magneten in de brace kunnen bijdragen aan het verminderen van spierspanning en het bevorderen van een gevoel van ontspanning. Dit kan helpen bij het verlichten van pijn en ongemak, waardoor je je comfortabeler voelt gedurende de dag.

 3. Verstelbaar en Comfortabel Design: Onze Magneet Brace is gemakkelijk aan te passen aan jouw lichaamsvorm en voorkeuren. Het gebruik van hoogwaardige materialen zorgt voor comfort, zelfs bij langdurig dragen.

 

Wanneer Te Gebruiken:

 1. Dagelijks Gebruik: Draag de Magneet Brace tijdens dagelijkse activiteiten om ondersteuning te bieden aan de rugspieren en de houding te verbeteren.

 2. Bij Rugklachten: Of je nu af en toe last hebt van rugpijn of regelmatig worstelt met ongemak, de brace kan verlichting bieden door gerichte ondersteuning te bieden.

 3. Preventief: Gebruik de Magneet Brace preventief om houdingsproblemen te voorkomen en de rugspieren te versterken.

 

 

Rechte Rug Magneet therapie rug brace tegen rugpijn

 

 

"Magneetveld-therapie is een geneeswijze die ook preventief kan worden ingezet. Door lichaamsdelen bloot te stellen aan een correct gedoseerd magnetisch veld, kunnen positieve effecten gecreëerd worden op de gezondheid van mens."

 

 

 

Probeer het zelf en zie welke voordelen magneet therapie op uw gezondheid heeft.

 

*Vul bij het afrekenen bij de kortingscode "geenverzendkosten" in en betaal geen verzendkosten!

 

✅ De redenen om de Rug Brace met Magneet Therapie te dragen:
 
 • Magneten helpen de bloedstroom te verhogen.
 • Verlicht rugpijn door ondersteuing en decompressie.
 • Neopreen rugpaneel voor warmte.
 • Ademend materiaal voor frisheid.
 • 4 maten en verstelbaar voor comfort.
 • Ondersteuning langs de wervelkolom om stabiliteit te bieden.
 • Strategisch geplaatste magneten helpen de pijn te verlichten.
 • Gebruik van hoogwaardige sluitingen
Rechte Rug Decompressie ergonomische slapen

 

 

De buitenkant is gemaakt van hoge kwaliteit elastisch nylon samen met PVC kunstleder.


De binnenkant is gemaakt van toermalijnen doek en magneet stenen.

Image of Zelf-Opwarmende Rug Brace met Magneet Therapie - Op Maat
Zelf-Opwarmende Rug Brace met Magneet Therapie - Op Maat
€ 37,75
Bestel nu met gratis verzending!

*Gebruik "geenverzendkosten" en verstuur gratis

Gratis verzending

Op alle bestellingen boven de €45

Gratis advies

Stuur ons een bericht via de whatsapp knop of via de mail!

30 Dagen gratis uitproberen

Niet tevreden, geld terug garantie

Zonder medicatie of operaties

Natuurlijke oplossingen voor een rechte rug