Constant in de juiste houding lopen en zitten is lastig vol te houden..

U en wij bij rechte rug ook weten dat rugpijn vaak voorkomt uit een slechte houding. Veel mensen hebben namelijk de neiging om hun schouders een beetje naar voren te duwen of af te laten hangen met een bolle onderrug. Dit kan na verloop van tijd klachten geven aan de rug en het lichaam kan zelfs iets krom groeien. 

Constant in de juiste houding lopen en zitten is ook lastig vol te houden. 

Gelukkig kunt u hier nu iets aan doen. De nieuwe correctie brace van Rechte-Rug zorgt voor een houdingcorrectie en brengt de gehele rug in een natuurlijke positie. Hierdoor krijgen je spieren en gewrichten rust. Hij verbetert de opgelopen klachten door een verkeerde houding. 

 

Speciaal ontworpen voor Onderrug, Bovenrug én de Schouders.

Rechte-Rug postuur corrector houding beter maken

"Een slechte houding kan leiden tot langdurige rugpijn, spierpijn en andere medische problemen. Door het dragen van een rugbrace die de hele rug ondersteunt bouwt u na verloop van tijd een spiergeheugen op om uw rug recht te houden, ook zonder een houdingsbrace."

 

Heb je pijn in de onderrug? Een blessure waarvan je wilt herstellen zonder pijn? Wil je je houding corrigeren? Of wil je je rug beschermen bij het gewichtheffen op de sportschool? Wat je ook nodig hebt, de correctie brace van Rechte-Rug® kan je helpen om pijn te elimineren, te herstellen van blessures en deze te voorkomen. Je lichaam zal je er dankbaar voor zijn!

 

De correctie brace is speciaal ontworpen om te gebruiken bij verschillende activiteiten en momenten van de dag, denk hierbij aan sporten, wandelen, een relax avond op de bank, autorijden of als je langdurig achter de computer zit. Onze houding correctie brace zorgt ervoor dat je rechtop gaat zitten en verlicht de spanning op jouw rug-, schouders- en nekspieren.

 

Dit product is gemaakt van hoge kwaliteit extra zacht en ademend neopreen waardoor het comfortabel gedragen kan worden onder kleding.

Rechte-rug postuur corrector houding verbeteren vanuit huis kromme rug rugpijn 

✅ De redenen om de Postuur correctie brace te dragen:
  • Boven- én onderrug staan de hele dag recht
  • Op maat en verstelbaar, sluit aan op het lichaam
  • Makkelijk onder de kleren te dragen; zie er langer, slanker en zelfverzekerder uit
  • Het elastieken materiaal zorgt ervoor dat je flexibel blijft
  • Corrigeert de houding, ook na het dragen
  • Verbetert de bloedsomloop

 

Bekijk hier de Postuur Corrector Brace - Op Maat

Gratis verzending

Op alle bestellingen boven de €45

Gratis advies

Stuur ons een bericht via de whatsapp knop of via de mail!

30 Dagen gratis uitproberen

Niet tevreden, geld terug garantie

Zonder medicatie of operaties

Natuurlijke oplossingen voor een rechte rug