Onderrug

Magneet Therapie

Magneet therapie voor de onderrug

Magneet Therapie voor de Onderrug

De magneetveldtherapie is een wetenschappelijk onderbouwde geneeswijze, die zowel onze gezondheid als onze vitaliteit bevordert en ondersteunt.


Maar waarom wordt magneet therapie succesvol gebruikt? Als gevolg van de steeds maar toenemende milieuvervuiling en elektrosmog, komt ons magnetisch evenwicht steeds onder grotere druk, en geraakt daardoor uiteindelijk zelfs volledig uit evenwicht. 


Op deze manier wordt ook de goede werking van onze celstofwisseling meer en meer bemoeilijkt. Dit resulteert in een groeiend aantal gezondheidsklachten zoals bijvoorbeeld oververmoeidheid, tot allerlei chronische aandoeningen, chronische pijnen, angst, stress en burn-out.


De snel evoluerende magneetveldtherapie, kan nu perfect op al deze aandoeningen worden afgestemd. Zodanig zelfs dat deze meer en meer in de topsport wordt gebruikt.Magneet Therapie als alternatieve geneeswijze

Magnetische therapie, ook bekend als magneettherapie, is een alternatieve geneeswijze die gebruikmaakt van magnetische velden om verschillende gezondheidsproblemen te behandelen. Deze therapie omvat het toepassen van magneten op specifieke delen van het lichaam, vaak in de vorm van magnetische armbanden, magnetische banden of magnetische braces.


De praktijk van magneettherapie dateert al eeuwen terug tot de oude beschavingen, waar magneten werden gebruikt om pijn te verlichten en genezing te bevorderen. Het concept werd herontdekt in de moderne tijd en wordt nu toegepast voor een breed scala aan aandoeningen, waaronder rugpijn, gewrichtspijn, artritis en meer.


De werking van magneettherapie berust op het idee dat magnetische velden invloed hebben op de bloedcirculatie en de stroom van energie in het lichaam. Door magneten toe te passen op specifieke gebieden, wordt gedacht dat ze de bloedcirculatie verbeteren en ontstekingen verminderen, waardoor pijn en ongemak worden verlicht. Dit kan bijdragen aan een sneller herstel en genezing van verwondingen en aandoeningen.


Voor mensen die lijden aan rugpijn
, kan magneettherapie een effectieve oplossing zijn. Door een magnetische brace of band op de rug te dragen, kunnen magnetische velden diep doordringen in de spieren en weefsels, waardoor spanning wordt verminderd en de pijn wordt verlicht. Dit kan helpen bij het bevorderen van mobiliteit en het verbeteren van de algehele ruggezondheid.


Als je geïnteresseerd bent in het ervaren van de voordelen van magneettherapie, kun je overwegen om een magneet brace te kopen of een magnetische band te gebruiken voor gerichte behandeling. Het is belangrijk om te onthouden dat magneettherapie niet voor iedereen geschikt is en dat het altijd verstandig is om advies in te winnen bij een medische professional voordat je nieuwe behandelmethoden probeert.


Bij welke gezondheidsklachten biedt deze magneetveldtherapie uitkomst?

Magneetveldtherapie is afdoend gebleken bij de versnelde heling van allerlei wonden en botbreuken, bij de genezing en revalidatie van allerlei heelkundige ingrepen, bij rugklachten en bij allerlei leeftijdsgebonden aandoeningen.


De magneetveldtherapie wordt verder ook succesvol ingezet bij allerlei reumatische aandoeningen, bij het Chronisch Vermoeidheids-syndroom (CVS) en bij fybromyalgie, migraine, angst, stress en depressie. De laatste tijd worden met deze magneetveldtherapie ook uitstekende resultaten geboekt bij de behandeling van kanker en multiple sclerode (MS), en bij ouderdomsziekten als de ziekte van Alzheimer en bij de ziekte van Parkinson.


Patiënten met het Frozen Shoulder Syndroom, en met libidoproblemen vonden bij de magneetveldtherapie de oplossing van hun gezondheidsprobleem. "Magneetveld therapie beïnvloed de elektrisch geladen deeltjes van de celwand en stimuleert de bloeddoorstroming. Het resultaat hiervan is dat afvalstoffen beter worden afgevoerd en er meer zuurstof in de cel wordt toegevoegd."


Hoe kunt je deze magneet therapie zelf toepassen?

Rechte-Rug denkt mee en heeft een Rug-brace met magneeet therapie ontwikkeld voor de onderrug. Dankzij de magneten in de rugband, ontstaat een wetenschappelijk bewezen infrarood techniek waardoor de bloedcirculatie in de rug wordt verbeterd. Hierdoor zullen afvalstoffen sneller worden afgevoerd en meer zuurstof worden toegevoerd. Dit zorgt ervoor dat de genezing wordt versneld.


De rugband met met magneten werkt verder als een gewone rugband. De band biedt een instelbare steun aan de onderrug waardoor de rug wordt ontzien bij belasting, pijn afneemt en energie wordt bespaard.


Probeer het zelf en zie welke voordelen magneet therapie op uw gezondheid heeft.


De redenen om de Rug Brace met Magneet Therapie te dragen


  • Magneten helpen de bloedstroom te verhogen.
  • Verlicht rugpijn door ondersteuing en decompressie.
  • Neopreen rugpaneel voor warmte.
  • Ademend materiaal voor frisheid.
  • 4 maten en verstelbaar voor comfort.
  • Ondersteuning langs de wervelkolom om stabiliteit te bieden.
  • Strategisch geplaatste magneten helpen de pijn te verlichten.
  • Gebruik van hoogwaardige sluitingen

Gratis verzending

Op alle bestellingen boven de €45

Gratis advies

Stuur ons een bericht via de whatsapp knop of via de mail!

30 Dagen gratis uitproberen

Niet tevreden, geld terug garantie

Zonder medicatie of operaties

Natuurlijke oplossingen voor een rechte rug