Rechte-Rug

Decompressie Brace:
Direct Verlichting van Ongemak in je Rug met deze Eenvoudige Brace, zonder Pijnstillers te Gebruiken.  

Decompressie Brace:
Direct Verlichting van Ongemak in je Rug met deze Eenvoudige Brace, zonder Pijnstillers te Gebruiken.  

"Decompressie is een natuurlijke behandeling die gericht is op het verlichten van druk op de zenuwen die bekneld raken en rugpijn veroorzaken."

De Decompressie Brace maakt gebruik van geavanceerde decompressietechnologie om gerichte ondersteuning te bieden aan je rug. 

 

De Brace werkt op Luchtdruk. Doordat je hem oppompt wordt er tractie of rekkracht op de wevelkolom gezet waardoor de tussenwervelschijven worden verlicht van druk. Dit heet Decompressie.

 

rug compressie

Te veel druk kan leiden tot een hernia of andere rug klachten

rug decompressie

Verminder de druk op de tussenwervelschijven voor verlichting

ervaar direct verlichting 

Stel hem in op jouw Perfecte Stand en Herstel je Rug 

Zet hem op de juiste stand en ontdek hoe de druk op je rug langzaam verdwijnt.

Voel de Druk van je Rug Afglijden..

Voel de Druk van je Rug Afglijden..

Maar dat is nog niet alles - de decompresie brace is ontworpen met comfort en gemak in gedachten. Het lichte en ademende materiaal zorgt ervoor dat je hem kunt dragen zonder ongemak. Of je nu aan het werk bent, sport, of gewoon ontspant, hij is er altijd om je rug te ondersteunen.

 

Waarom blijven lijden aan rugpijn als er een effectieve oplossing binnen handbereik is? Sluit je aan bij de 1000'en mensen die al hebben gekozen voor een leven zonder pijn dankzij onze decompresie brace. Kom erachter hoe onze brace jouw leven kan veranderen en zeg vaarwel tegen rugpijn, voor eens en altijd.

Title

9000+

Gebruikers in Nederland en België

9.4

Gemiddelde Score Reviews

30

Dagen Uitproberen

Meer dan 9000 Mensen genieten van Verlichting

Zie hieronder wat enkele zeggen over de Decompressie Brace:

Vergelijk Decompressie Braces

vaak gestelde vragen

1. Wat is de levertijd?

We versturen al onze producten vanuit ons warenhuis in Nederland. Als u voor 20:00 besteld is de levertijd voor Nederland 48 uur en voor België 72 uur. 

 

In het weekend werkt de post niet en kan het een dag langer duren.

2. Wat is de maat en pasvorm? 

Onze Decompressie Brace is ontworpen met jouw comfort en gemak in gedachten. Het stevige klittenband waarmee de brace is uitgerust, biedt niet alleen een veilige bevestiging, maar maakt ook een moeiteloze aanpassing mogelijk. Of je nu een strakkere of lossere pasvorm nodig hebt, met het klittenbandsysteem kun je de brace eenvoudig aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeur en behoeften.

 

Bovendien streven we ernaar om maximaal comfort te bieden tijdens het dragen van onze Decompressie Brace. De braces zijn zo ontworpen dat hij gemakkelijk kan worden gedragen tot een middelomtrek van 140 cm. De elektrische brace is er in 4 maten, meet hiervoor de middelomtrek op en reken altijd 10-15cm ruimer.  Dit betekent dat een breed scala aan gebruikers van de voordelen van de brace kan genieten, ongeacht de lichaamsvorm of -grootte. Of je nu actief bent in het dagelijks leven, sport, of simpelweg behoefte hebt aan gerichte ondersteuning voor je onderrug, onze brace past zich aan jou aan voor een optimaal draagcomfort.

3. Wat is de 30 dagen garantie?

Onze 30 dagen retourgarantie biedt gemoedsrust. Als het product niet naar verwachting werkt of als je geen verlichting ervaart, kun je het binnen 30 dagen retourneren en ontvang je een volledige terugbetaling. We streven naar jouw tevredenheid en willen dat je met vertrouwen kunt winkelen, wetende dat we achter onze producten staan.

 

Niet tevreden? Stuur ons een bericht en we zullen u informatie bieden over het retourneren. 

4. Is de verzending traceerbaar?

Ja, zodra jouw bestelling is verzonden, ontvang je een traceercode waarmee je de voortgang van de verzending kunt volgen. Zo ben je altijd op de hoogte van de status van jouw bestelling.

5. Hoe lang duurt het voordat ik resultaten begin te voelen?

De meeste gebruikers ervaren onmiddellijke verlichting bij het dragen van de brace. Langdurige resultaten kunnen variëren, maar regelmatig gebruik zal leiden tot merkbare verbeteringen.

6. Is de Decompressie Brace veilig voor dagelijks gebruik?

Ja, de Decompressie Brace is ontworpen voor dagelijks gebruik. Het gebruik van de aanbevolen instellingen en limieten zorgt voor een veilige en effectieve ervaring.

7. Wanneer moet je de Decompressie Brace niet dragen?

De brace moet niet worden gedragen in de volgende situaties:

 

Botbreuken: Bij aanwezigheid van botbreuken is het niet geschikt om de brace te dragen. In dit geval is het essentieel om medisch advies in te winnen en een geschikte behandeling te volgen.

 

Zwangerschap: Voor zwangere vrouwen wordt het dragen van de brace niet aanbevolen, tenzij specifiek geadviseerd door een arts. Het is belangrijk om tijdens de zwangerschap medisch advies in te winnen over geschikte ondersteuningsmiddelen.

 

Ernstige vorm van Osteoporose: In gevallen van zeer ernstige osteoporose is het belangrijk om eerst een arts te raadplegen voordat je besluit de brace te dragen. Het is mogelijk dat andere vormen van behandeling of ondersteuning nodig zijn, afhankelijk van de ernst van de aandoening.

8. Is de brace geschikt voor een gevoelige huid?

Ja, de Decompressie Brace is geschikt voor een gevoelige huid. Voor optimaal comfort raden we aan de brace te dragen over een dun T-shirt. Hierdoor wordt direct contact met de huid verminderd, wat hygiëne vergroot en de kans op irritatie minimaliseert. Het dunne T-shirt fungeert als een zachte barrière en zorgt ervoor dat je de voordelen van de brace ervaart zonder ongemak voor de huid.

Title

Ebook: "De Weg naar een Pijnvrije Rug"

Hoe je van A-Z naar een Pijnvrije Rug toe Werkt!


Onderliggende Oorzaak aanpakken,
Begrijpend actie ondernemen,
Stappenplan Maken,
Bewegingen.
 

-   Download nu GRATIS! 

Gratis verzending

Op alle bestellingen boven de €45

Gratis advies

Stuur ons een bericht via de whatsapp knop of via de mail!

30 Dagen gratis uitproberen

Niet tevreden, geld terug garantie

Zonder medicatie of operaties

Natuurlijke oplossingen voor een rechte rug