Reacties van onze klanten

"Band werkt goed, geeft een goede ondersteuning in de onderrug. Ik merk dat ik zo steviger sta en heb 's avonds minder last met zitten."

- Harold van der Tak

 

"Ik heb al jaren pijntjes in de rug als ik een actieve dag heb gehad. Als ik de band om doe tijdens de dagelijkse activiteiten merk ik dat ik langer door kan gaan en aan het einde van de dag geen pijntjes ervaar."

- Ilse Kardol

 

"Het laatste stuk oppompen van de band zodat hij helemaal strak zit gaat wel redelijk zwaar maar het is het wel waard, ervaar minder klachten in de rug! Bedankt."

- An de Graaf

 

"Ik heb 4,5 jaar geleden en hernia gehad waar ik nog steeds af en toe last van had. Als ik de band om doe merk ik dat de wervels rechter op elkaar staan en ervaar ik minder pijn."

- C. Meijer

 

"Goed werkend. Het neemt niet direct alle pijn weg maar bied zeker verlichting! Werkt goed vergeleken met alle andere spullen die ik ooit voor mijn rug gekocht heb."

- Arianne van Huijsen

 

"Deze rugbrace heb ik gehaald voor mijn onderrug omdat ik er last van had. De brace geeft extra ondersteuning waardoor ik een goede houding kan aannemen. Zit ook erg lekker. Ben er heel tevreden over!"

- Mart V. 

Gratis verzending

Op alle bestellingen boven de €45

Gratis advies

Stuur ons een bericht via de whatsapp knop of via de mail!

30 Dagen gratis uitproberen

Niet tevreden, geld terug garantie

Zonder medicatie of operaties

Natuurlijke oplossingen voor een rechte rug